Eli otan ensin käsittelyyn Wellness Natural Balance Shake-juomajauheet. Niitä löytyy kolmea eri makua;: vanilja, suklaa sekä mansikka.

Ne sisältävät vain luonnollisia ravintoaineita. Kolme luonnollista proteiininlähdettä, paljon kuituja sekä optimaalinen yhdistelmä omega 3- ja omega 6 -rasvahappoja.

Niiden tarkoituksena on vähentää nälkää ja mielitekoja. Tämä mielestäni toteutuu erittäin hyvin.

Lisää energiaa ja keskittymiskykyä. En usko että kahden viikon kokeilun jälkeen osaan sanoa tähän sen paremmin mitään, saattaa olla että olen ollut hieman energisempi kuin ennen, mutta se saattaa yhtä hyvin johtua päivien pitenemisestä.

Yksi paketti maksaa 32,90e/pkt ja siinä on 21annosta. Laihdutusmielessä näitä olisi tarkoitus ottaa 3annosta päivässä. Mutta sopivat myös hyvin ei laihduttaville pieneksi "energiajuomaksi" jos esimerkiksi kiireisen työn vuoksi et ehdi syömään kunnon välipaloja.

Yksi annos sisältää: 

  • 65kcal
  • 7,5g proteiinia
  • 6g hiilihydraattia
  • 1,5g rasvaa
  • 1,5g ravintokuitua
  • 0,1g natriumia

Yksi annos on 18g. Jauhe sekoitetaan 1,5dl kylmää maitoa tai vettä. Toiset sekoittavat myös jugurttiin, mehuun tms.

Omakohtaisia kokemuksia: 

Pitävät nälän oikeasti todella hyvin poissa. Myös vatsani on toiminut huomattavasti paremmin kuin ennen. Maku toki voisi olla parempikin, mutta eihän näiden ole tarkoituskaan olla kuin karkkia. Itse jos olen halunnut herkutella tai on ollut olo jolloin ei ole tuntunut shake menevän alas niin olen sekoittanut suklaanmakuiseen hieman kaakaota joukkoon tai vaniljaan hieman vaniljasokeria joukkoon. Mansikasta en ole välittänyt, mutta en muutenkaan siedä mitään mansikanmakuisia juttuja paitsi aitoa tuoretta mansikkaa.

Kerron myöhemmin paremmin noista ravintolisä-annospusseista eli wellness-packeista, tänään aloitin niiden käytön joten omakohtaisia kokemuksia en osaa vielä sanoa mitään.

Niin ja jos joku on todella kiinnostunut näistä niin näitä saa tilattua kauttani, tilasin viime tilauksessa mansikanmakuisia annospusseja joten niitä on helppo lähettää yksittäinkin kokeiltavaksi jotta saa maistaa.