Olen ikuinen laihduttaja ja kokoajan on pieni painontarkkailu päällä. Olen jo muutaman vuoden pitänyt painotaulukkoa. Tapanani on käydä sekä aamuisin että iltaisin vaakalla, jossain vaiheessa tämä karkasi käsistä ja minun oli pakko päästä vaakalle vähintään kaksi kertaa päivässä ja kun vaakamme hajosi niin piti heti aamulla lähteä sellaista kaupasta hakemaan koska tuntui, että kuolema korjaisi ellen tietäisi painoani.

Nyt on tarkoitus edelleen käydä 2kertaa päivässä vaakalla, mutta jos kuitenkin vahtisi samalla ettei mene aivan pakkomielteiseksi koko touhu. Pysyvästi painoa olenkin saanut muutaman kilon jo pois ihan vain ruokien tarkkailulla ja pienellä kuntoilemisella.

Tällä kertaa on tarkoitus saada pysyvästi 15-20kg painosta pois, varaa olisi kyllä lähteä vielä enemmänkin. Toivon Oriflamen Natural balance shake-juomajauheiden auttavan tässä. Tunteet ovat ristiriitaiset ja hyvin epäileväiset, että nuo mitään auttaisivat, kuitenkin toiset tuntuvat pudottavan niiden avulla painoa oikeinkin hyvin.

 

Miksi Wellness?

- Kolme luonnollista proteiinien lähdettä tarjoavat optimaalisen aminohappokoostumuksen; hera (maitoproteiini) herneproteiini sekä munaproteiini.

- Optimaalinen yhdistelmä omega 3- ja omega 6- rasvahappoja.

- Matala GI-arvo, paljon kuituja.

Juomajauheiden kerrotaan pudottavan painoa käytettynä Roadmap-menetelmän mukaisesti, vähentävän mielitekoja ja nälkää, lisäävän energiaa ja keskittymiskykyä jne.

 

Makuja löytyy kolmea erilaista; vanilja, mansikka sekä suklaa. Itse pidän eniten suklaan makuisesta kevytmaitoon sekoitettuna.

 

Kerron lähtöpainoni ja muut mitat seuraavassa kirjoituksessani, jotta pystytte seuraamaan edistymistäni. Tarkoitus on päivittää viikoittain aamu- ja iltapainon viikkokeskiarvo sekä kerran kuukaudessa mittoja yleisesti.

 

Kun vain ensin saisin itseäni niskasta kiinni kunnolla ja aloitettua urakan, näin Joulun jälkeen erityisesti tuntuu lässähtäneen ihan kokonaan. Viimeistään 1.1.2012 laitan mitat tänne ja aloitan projektin täysillä.