Eli aloitus nyt hieman myöhäisty kun oli niin paljon hässäkkää. Nyt on kuitenkin aloitettu ja wellnessiä syöty enemmän tai vähemmän säännöllisesti. Toisin kuin aiemmin kirjoitin niin tulin siihen tulokseen, että en julkaise painoani (ainakaan vielä) tällä sivustolla, mutta kerron joka viikko kuinka paljon on keskimäärin lähtenyt aamupainosta ja iltapainosta. Eli käyn joka päivä sekä aamuisin, että iltaisin vaakalla ja lasken niistä aina viikon keskiarvon, joten ei haittaa pienet nousut tai suuret väliaikaiset laskut niin paljon.

Olen aloittanut vaniljawellnessillä. Maanantaina otin 2,5annosta, aamulla, päivällä sekä illalla vielä puolikkaan annoksen. Tiistaina otin vain aamulla yhden annoksen ja tänään olen ottanut aamulla ja tarkoitus olisi ottaa vielä illalla annos. Ja jos ensi viikolla saisin ne wellnesspackit niin voisin katsoa saisiko niistä sitten lisäenergiaa.

Tällä hetkellä tuntemukset ovat ok. Energiajuomaa en ole juonut maanantain jälkeen enkä tiedä johtuuko tämänhetkinen lievä päänsärkyni siitä vai siitä että en ole syönyt mitään karkkia tms. sokerista sunnuntain jälkeen. Paino on tällä hetkellä huipussaan joulu-uusivuosi välisen herkuttelun johdosta, mutta eiköhän se siitä pian lähde laskemaan.

Wellnessistä olen toistaiseksi sitä mieltä, että pitää kyllä nälän todella hyvin pois ja aineenvaihdunta tuntuu olevan vilkkaampaa kuin ennen ja myös vatsa on ollut hyvässä kunnossa näiden muutaman päivän ajan.